• 欢迎访问河南专升本网!本站为考生提供河南专升本信息服务,网站信息供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以河南教育考试院http://www.heao.gov.cn/为准。
  • 河南专升本 >统招专升本 > 专升本试题题库 > 历年真题 > 河南专升本考试公共英语真题练习(一)

    河南专升本考试公共英语真题练习(一)

    2020-08-07 11:04:35    来源:河南专升本    点击:
      河南专升本考试公共英语真题练习(一):

      1、—Hello, ____ Kate?

      —Yes, speaking.

      A. is this

      B. is that

      C. are you

      D. is it

      2、By the time I got home, my mother ____ to bed.

      A. went

      B. was getting

      C. had gone

      D. has gone

      3、____ everything ____ ,it was not a bad holiday.

      A. brining--into effects

      B. learning--by heart

      C. petting--into practice

      D. taking--into account

      4、When waiting at a bus stop for a long time, most people often look ____ and asleep.

      A. bored

      B. surprised

      C. excited

      D. amused

      5、____ the effective method , I answered all the questions correctly.

      A. Thanks to

      B. In case of

      C. As well as

      D.Apart from

      6、If you are like most people , your intelligence ____ from season to season.

      A. turns

      B. change

      C. varies

      D. ranges

      7、No cream hot me, thanks. I am ____ a diet.

      A. in

      B. on

      C. from

      D. off

      8、____ really worries George is that his parents expect too much of him.

      A. What

      B. This

      C. Whichever

      D. It

      9、Mary loves Jazz, and she has played ____ for years.

      A. piano

      B. a piano

      C. one piano

      D. the piano

      10、Ted made up has mind soon and accepted the invitation ____ .

      A. without hesitation

      B. without doubt

      C.without understanding

      D. without exception

      河南专升本考试公共英语真题练习(一)答案:

      1.B 2.C 3.D 4.A 5.A

      6.C 7.B 8.A 9.D 10.A

    河南专升本声明

    (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

    (二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请于我们联系,我们会及时处理。


    转载请注明:文章转载自http://www.hnhjsd.com/

    本文地址:http://www.hnhjsd.com/hntzlnzt/217.html

    2021年河南专升本便捷服务

    · 温馨提示:由于专升本考试机会一年
    仅此一次,建议广大在校生提前备考。

    考生交流群

    微信公众号

    河南专升本微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。
    河南专升本微信公众号

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取专升本政策、资讯、以及各类学习资料、试题题库、咨询解答。